Web Analytics Made Easy - Statcounter

داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ اعلام کرده که «محله گل و بلبل» فصل دیگری ندارد، چرا که کشش «محله گل و بلبل» تا جایی بود که در سه فصل ساخته شود و اگر ادامه پیدا می‌کرد، لوس و تکراری می‌شد. به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، مسلم آقاجان زاده تهیه کننده «محله گل و بلبل» گفت: در سومین سری و آخرین قسمت از «محله گل و بلبل» سعی کردیم اتفاق خوبی برای کودکان رقم بزنیم و در حدود پنج سال مشغول این کار هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود:در هر فصل از فضای کار از لحاظ مختلف مثل بازیگران، دکور و متن تغییراتی داشتیم و وظیفه ما این بود که کار را در سطح عالی ارائه بدهیم.

تهیه کننده «محله گل و بلبل» ادامه داد:حوزه کودک در همه بخش‌های کشور مظلوم است و مدافع ندارد از این رو از خبرنگاران می‌خواهم صدای بچه‌ها باشند.

آقا جانزاده گفت: دوست داریم گروه‌های مختلف دیگر هم در این حوزه فعالیت کنند و کار‌های فاخر را شاهد باشیم.

وی افزود:هر کدام از هنرمندانی که در «محله گل و بلبل» حضور دارند از بهترین‌های این حرفه هستند و تلاش ما این است که نشان بدهیم کار کودک جدی است و اگر ما کار را جدی بگیریم خانواده‌ها و مخاطبان هم کار را جدی می‌گیرند.

تهیه کننده «محله گل و بلبل» ادامه داد:در حوزه اسباب بازی، سینما، کتاب، بازی‌های فکری ضعیف هستیم.

داریوش فرضیایی در ادامه گفت:سال ۸۲در میدان نقش جهان اصفهان جمعیت بسیاری دور ما جمع شده بودند یکی از کارگردانان مطرح که آنجا بود به من گفتند از این جمعیت می‌توانی استفاده کنی، اما با گذشت ۱۵ سال خیلی بیشتر از اندوخته‌های مالی، از لحاظ معنوی درحوزه کودک ارتباط خوب گرفتم.

وی ادامه داد:عمو پورنگ ساخته و پتانسیل یک گروه است و این تیم زحمت کشیده است و مخاطبیان در این سال‌ها رضایت داشتند.

فرضیایی ادامه داد:به عنوان کسی که در این سال‌ها کار کودک کرده ام با حضور در گروه گل و بلبل در کنار بازیگران دیگر خیلی تجربه داشتم و از همه اهالی رسانه می‌خواهم کودکان را دریابید ما را دریابید.

نعیمه نظام دوست در نقش مامان نیاز گفت: این دومین بار بود که در واحد ۱۶۲ حضور پیدا کردم و سری قبل هم مخاطبان پیگیر برنامه «محله گل و بلبل» بودند و در این سال‌ها این نقش برای من ماندگار شد.

وی افزود:مردم و بچه‌ها من را با این نقش شناختند حتی زمانی که قسمت آخر را ضبط کردیم و من لباس خود را جمع می‌کردم گریه کردم که مامان نیاز دیگه تمام می‌شود چرا که برای من سخت بود.

نظام دوست ادامه داد:این گروه برای من یک خانواده است و همه بچه‌ها فکر می‌کنند که من مادر واقعی عمو پورنگ هستم از این رو از همه مدیران می‌خواهم که از کار کودک حمایت کنند.

مرضیه صدرایی گفت:در سری سوم «محله گل و بلبل» به پروژه پیوستم و امروز با تماسی که با بچه‌ها داشتیم انرژی و عشقی که از بچه‌ها گرفتم بسیار لذت بخش بود؛ بچه‌ها با برنامه ارتباط خوبی گرفتند که این برای ما بسیار اهمیت دارد.

امیر سهیلی گفت: تیم گل و بلبل جزو دیوانگان و شیفتگان حوزه کودک هستند و صحبت کردن با کودکان بسیار برای ما هیجان داشت.

وی افزود:ما که سال‌ها در حوزه کودک کار کردیم در مقابل کسانی که بیرون برای کودکان کار کردند اصلا از لحاظ مالی خوب نیستیم، اما آن‌ها بیشتر سرمایه کسب کردند و بیشتر کسب و کار کردند.

سهیلی ادامه داد:من اینقدر که برای بچه‌ها مردم نوشتم برای دختر خودم کاری نکرده ام، حتی بزرگ شدن دخترم را ندیدم. این تیم نیاز به حمایت دارد و نویسندگان و عوامل برای تک تک دیالوگ‌ها تلاش کردیم.

در بخشی از نشست خبری گل و بلبل همزمان با تولد داریوش فرضیایی گروه روابط عمومی برای او کیک تولد در نظر گرفته بودند.

همچنین عوامل مجموعه تلویزیونی «محله گل و بلبل» بعد از پخش قسمت آخر فصل سوم این مجموعه بیش از یک ساعت با مخاطبانشان بی واسطه گفت‌وگو کردند.

عوامل مجموعه تلویزیونی «محله گل و بلبل» با حضور در واحد ارتباط با مخاطبان (162) روابط عمومی سازمان صدا و سیما از ساعت 10 صبح بیش از یک ساعت با مخاطبان این برنامه گفت‌وگو کردند.

داریوش فرضیایی(عمو پورنگ)، مرضیه صدرایی(ملکه سایه‌ها)، نعیمه نظام دوست(مامان نیاز)، ابراهیم شفیعی(بابا ایاز)، فرهاد بشارتی(گیل خان) و آرش میراحمدی(نون خالی خور) از بازیگران این مجموعه محبوب در گفت‌وگوهای امروز 162 حضور داشتند.

تولید و پخش فصل جدید مجموعه «محله گل و بلبل» عمده درخواستی بود که مخاطبان از بازیگران این مجموعه مطالبه می‌کردند.

«محله گل و بلبل» مجموعه تلویزیونی با ژانر طنز اجتماعی به کارگردانی احمد درویشعلی پور است و داستان زندگی عمو پورنگ را به تصویر می‌کشد. این برنامه ساختاری نمایشی دارد و همه ماجراهای آن در یک محله خیالی متشکل از خانه‌ها، خیابان‌ها، کوچه‌ها، مغازه‌ها و شهروندانی که هر کدام دغدغه‌های متفاوتی دارند، پیگیری می‌شود. پخش این سریال از سال 94 آغاز شد و در سه فصل ادامه داشت.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: محله گل و بلبل عمو پورنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۴۹۶۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!

این روزها سریال‌هایی در راه تلویزیون‌اند و در عین حال برخی از تلویزیونی‌های با قدمت هم با کاری جدید سر از نمایش‌خانگی درمی‌آورند. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، پیگیری‌هایی که انجام شده این روزها تلویزیون 52 سریال در حال پیش‌تولید و تولید دارد که از سمتِ سیمافیلم پیش می‌رود و سریال‌هایی هم توسط برخی از سازمان‌ها و نهادهای فرهنگی پیش می‌رود که به روال گذشته برای پخش از تلویزیون ساخته می‌شوند. 

به طور مثال سریال «بوقچی» که مجموعه تلویزیونی فوتبالی است، البته در دهه‌های گذشته داریوش ارجمند و اکبر عبدی سریال «به سوی افتخار» را با فضای مافیای فوتبال به آنتن تلویزیون رساندند. یا «پژمان» با بازی پژمان جمشیدی و پرداختن به بازیکنان شناخته شده و مصائب و مشکلات‌شان، «سه پنج دو» به گونه‌ای سرمایه‌گذاران و مافیای فوتبال، «آخرین بازی» و «لژیونر» هم جزو دیگر کارهای فوتبالی به شمار می‌رود که تاکنون در ساختار تلویزیون به آنها پرداخته شده است.

البته این روزها «پرویز خان» هم بعد از حضور در جشنواره فیلم فجر و اکران در سینما به شبکه نمایش‌خانگی آمده است.

حالا باید دید «بوقچی» با چه هدفی ساخته شده و تنها قصدِ به هیجان درآوردن مخاطب به واسطه پرداختن به «فوتبال» در یک اثر نمایشی را دارد یا به دنبال اهدافی دیگر است؟

ماجرای «بدل» رضا عطاران در تلویزیون چیست؟

این سریال در تهران به فیلمبرداری خودش ادامه می‌دهد و پیگیری‌ها نشان می‌دهد تا تیرماه تصویربرداری سریال ادامه خواهد داشت. حسن حبیب‌زاده کارگردانی سریال را برعهده دارد و گفته می‌شود موسسه هنری سوره آن را تهیه می‌کند. در این سریال حسن پورشیرازی، امیر غفارمنش، آرش نوذری، امیر کربلایی‌زاده، شهره سلطانی، رامین ناصر نصیر و بسیاری دیگر از هنرمندان به ایفای نقش می‌پردازند.

اما سریالی دیگر که تلویزیونی‌های قدیم به سمتِ آن رفته‌اند یک سریال فانتزی در حوزه کودک و نوجوان است که برای اولین بار داریوش فرضیایی یا همان عمو پورنگ در برنامه تحویل سال یک خبر کوتاهی از آن داد. سریال «لالایی» که قرار است با بازی او بعد از مدت‌ها غیبت و البته فضایی متفاوت از یکی از پلتفرم‌های نمایش‌‌خانگی پخش شود. 

این سریال به کارگردانی احمد درویشعلی‌پور که سال‌ها با داریوش فرضیایی کار کرده و «سرزمین بالش‌ها» را با او در شبکه نمایش‌خانگی داشت این روزها در اواخر تصویربرداری به سر می‌برند و گروه در تهران مشغول فعالیت‌اند تا اواخر اردیبهشت‌ماه کار به پایان برسد. قرار است این سریال امسال در یکی از پلتفرم‌های نمایش‌خانگی پخش شود.

امیر کربلایی‌زاده که مدت‌ها از او خبری نیست و بیشتر به آموزش استندآپ کمدی و اجرای تئاتر مشغول است در این سریال به ایفای نقش می‌پردازد و فرهاد بشارتی هم چندی پیش از حضور خود در این سریال خبر داده بود. قطعاً بازگشت داریوش فرضیایی بعد از مدت‌ها با سریالی در شبکه نمایش‌خانگی را می‌توان به فال نیک گرفت، چون خبرها حاکی از همکاری مجدد او با تلویزیون است. 

سریال «لالایی» و نقش‌آفرینی داریوش فرضیایی متفاوت از کارهایی است که تاکنون از او به عنوان کاراکتر عمو پورنگ دیده شده است. در عین حال باید دید با حضور او و هنرمندانی که در «محل گل و بلبل» و برخی از پروژه‌هایی که او و دوستان داریوش فرضیایی فعالیت داشته‌اند می‌تواند اقبال را نسبت به محدود کارهای کودکانه نمایش‌خانگی برگرداند یا خیر.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عمو پورنگ بازیگر شد!
  • عمو پورنگ بازیگر شد
  • عمو پورنگ به «لالایی» نزدیک شد و تلویزیون به سریالی فوتبالی!
  • سریال «سلمان فارسی» ۱۴۰۵ به پخش می‌رسد
  • زمان پخش سریال «سلمان فارسی» مشخص شد
  • تاریخ پخش «سلمان فارسی» مشخص شد/ وعده جبلی در یک سال سخت
  • «سلمان فارسی» پروژه‌ای جریان‌ساز
  • مجموعه قضایی هرمزگان پیشتاز و نمونه است+ تصویر
  • تجلیل از همسرانِ معلمِ کارکنان قضایی هرمزگان با حضور رئیس قوه قضاییه
  • «سلمان فارسی» یک پروژه جریان ساز است/ پخش سریال در ۱۴۰۵