Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- سومین روز از دی ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها می‌توان به حضور نعیمه نظام دوست در سری جدید مجموعه «محله گل و بلبل» اشاره کرد. تاریخ انتشار: 17:00 - 03 دی 1398 - کد خبر: ۵۸۰۰۱۰

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، سومین روز از دی ماه ۹۸ با اخبار و حاشیه‌های فراوانی در عرصه فرهنگ و هنر روبرو بود که از جمله مهمترین آنها می‌توان به حضور نعیمه نظام دوست در سری جدید مجموعه «محله گل و بلبل» اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگردانان سینما برای نقش‌های جدی به من اعتماد کنند

بازیگر سریال «روز‌های زندگی» گفت: از کارگردانان و تهیه کنندگان می‌خواهم که به من اعتماد کرده و نقشی جدی و تراژیک را به من بسپارند، زیرا خیلی دوست دارم چنین نقشی را بازی کنم و سالهاست که این موضوع دغدغه ذهنی من است.

نعیمه نظام‌دوست بازیگر مجموعه «محله گل و بلبل» در گفت وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون آخرین فعالیت‌های خود در عرصه بازیگری گفت: به تازگی بازی در اثری سینمایی به کارگردانی «امید آقایی» و تهیه کنندگی محمد شایسته را پذیرفته‌ام و هم اکنون مشغول ایفای نقش در این اثر کمدی سینمایی هستم. 

وی درباره نقش خود در این فیلم سینمایی ادامه داد: واقعیت امر حضورم در این فیلم به نوعی یک سورپرایز خواهد بود و مخاطبان با نقشی کاملاً متفاوت من را خواهند دید، نمی‌توانم اطلاعاتی جزئی در مورد این اثر ارائه کنم اما همین که یکی از متفاوت‌ترین نقش‌هایم را در سینما ایفا خواهم کرد که برای شخص خودم هم بسیار جذاب است. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین گفت‌وگوی نظام‌دوست پیرامون مجموعه «محله گل و بلبل» اینجا کلیک کنید

بازیگر سریال «روزهای زندگی» درباره زمان اکران فیلم جدید خود اظهار کرد: با وجود اینکه در آستانه جشنواره فیلم فجر هستیم اما فیلم جدیدم با توجه به مضمون کمدی خود، برای اکران نوروزی خود را آماده می‌کند و امیدوارم همچون فیلم سینمایی «هزارپا» به خوبی دیده شود. 

وی درباره علاقه خود به ایفای نقش‌های جدی افزود: به شخصه علاقه شدیدی برای بازی در آثار جدی دارم، البته سالها پیش یک کار جدی بازی کردم اما مدت‌هاست تنها برای آثار کمدی به من پیشنهاد می‌شود، نه اینکه بازی در آثار کمدی را دوست نداشته باشم اما از پذیرش نقش‌های جدی بسیار استقبال می‌کنم. 

بازیگر فیلم سینمایی «هزارپا» در همین رابطه تصریح کرد: از کارگردانان و تهیه کنندگان می‌خواهم که به من اعتماد کرده و نقشی جدی و تراژیک را به من بسپارند زیرا خیلی دوست دارم چنین نقشی را بازی کنم و سالهاست که این موضوع دغدغه ذهنی من است. به شخصه قول می‌دهم اگر کارگردانی برای نقشی جدی به من اعتماد کند تمام تلاشم را برای ایفای درست و عالی آن انجام خواهم داد. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

شهیدی که از جاذبه‌های دنیوی دل برید

نویسنده کتاب «به وقت اردیبهشت» گفت: کتاب «به وقت اردیبهشت» تلاش دارد تا نشان دهد شهدا افرادی همانند سایر مردم هستند، باید توجه داشت که جذابیت‌های زندگی، «شهید حسن قاسمی دانا» را نیز برای مدت زمانی با خود همراه کرده بود اما این شهید بزرگوار از جاذبه‌های دنیوی بریده و به سوی اهدافی والا و ارزشمند حرکت کند. 

مریم عرفانیان نویسنده کتاب در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون مضمون کتاب «به وقت اردیبهشت» گفت: کتاب «به وقت اردیبهشت» داستان زندگی «شهید مدافع حرم حسن قاسمی دانا» است، وی اولین شهید مدافع حرم لشکر زینبیون از استان خراسان رضوی محسوب می‌شود. 

وی در همین راستا ادامه داد: کتاب «به وقت اردیبهشت» ابتدا با نام «مسافر بهشت» نامگذاری شده بود که برگرفته از نام یکی از فصل‌های کتاب بود، اما با مشورت و هماهنگی ناشر به نام «به وقت اردیبهشت» تغییر کرد، علت انتخاب این نام زمان شهادت «شهید حسن قاسمی دانا» است. 
بیشتر بخوانید: برای مطالعه تازه‌های نشر انتشارات «به نشر» اینجا کلیک کنید
عرفانیان بیان کرد: کتاب «به وقت اردیبهشت» به چاپ دوم رسیده و در حال حاضر به عنوان بخشی از کتاب‌های درسی - دفاعی دوره اول دبیرستان تدریس می‌شود. این کتاب در ۱۶ فصل و توسط انتشارات «به نشر» به چاپ دوم رسیده است. 

وی در مورد نحوه نگارش کتاب «به وقت اردیبهشت» ابراز کرد: کتاب «به وقت اردیبهشت» بر اساس خاطرات این شهید بزرگوار به رشته تحریر در آمده و تصویرسازی و المان‌های داستان‌هایی کوتاه را در خود نهفته دارد، هرکدام از این داستان‌ها بیانگر اتفاقی است که درس‌هایی از زندگی شهدا را برای مخاطب به همراه دارد.  تلاش کردم در نگارش کتاب از زبانی ساده با مخاطبین ارتباط برقرار کنم. 

نویسنده کتاب «تا ابد با تو می‌مانم» در مورد پیام نهفته در کتاب «به وقت اردیبهشت» بیان کرد: کتاب «به وقت اردیبهشت» تلاش دارد تا نشان دهد شهدا افرادی همانند سایر افراد هستند آنان نیز دوران جوانی را پشت سرگذاشته و زندگی عادی را گذرانده‌اند، البته باید توجه داشت که جذابیت‌های زندگی، «شهید حسن قاسمی دانا» را نیز برای مدت زمانی با خود همراه کرده بود اما این شهید بزرگوار پس از یافتن هدفش توانست به سادگی دل از جاذبه‌های دنیوی بریده و به سوی اهدافی والا و ارزشمند حرکت کند.   برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید «زیر‌نظر» امید گیشه زمستان سینمای ایران با شروع فصل زمستان و نزدیک شدن به سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به طور معمول اکثریت آثار مهم سینما اکران خود را به پایان رسانده‌اند و کمتر کارگردانی فیلم خود را در دی ماه اکران می‌کند، در این میان، اما «مجید صالحی» ریسک کرده و اکران فیلم سینمایی «زیرنظر» را از چهارشنبه آغاز می‌کند.

به گزارش خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، سینمای ایران در اکران تابستان روزهای خوبی را پشت سر نگذاشت و در ادامه گیشه پاییز هم به جز فیلم سینمایی «مطرب» ساخته مصطفی کیایی رمقی از خود نشان نداد، به نوعی «مطرب» را می‌توان نجات بخش گیشه سرد پاییز سینمای امسال دانست. 

با شروع فصل زمستان و نزدیک شدن به سی و هشتمین جشنواره فیلم فجر به طور معمول اکثریت آثار مهم سینما اکران خود را به پایان رسانده‌اند و کمتر کارگردانی فیلم خود را در دی ماه اکران می‌کند، اکثریت کارگردانانی که آثارشان تا دی ماه اکران نشده باشد ترجیح می‌دهند فیلمشان را بعد از جشنواره فیلم فجر و ترجیحاً نوروز اکران کنند. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده گفت‌وگوی مجید صالحی پیرامون ساخت فیلم «زیر نظر» اینجا کلیک کنید

اما در این میان «مجید صالحی» بازیگر باسابقه و کارگردان تازه کار سینما ترجیح داده تا فیلم سینمایی «زیر نظر» را پیش از شروع مهمترین رویداد سینمایی کشور وارد چرخه اکران کند، البته فیلم صالحی با محوریتی کاملاً کمدی ساخته شده و با توجه به ترکیب بازیگرانش احتمال فروش بالایی دارد. 

فیلم سینمایی «زیرنظر» نخستین ساخته سینمایی مجید صالحی پس از نزدیک به دو سال گذشت از ساخت سرانجام از شورای صنفی نمایش مجوز اکران گرفته و از چهارشنبه هفته جاری راهی سینماهای کشور خواهد شد. 

فیلم سینمایی «زیر نظر» که مرداد سال گذشته فیلمبرداری‌اش را آغاز کرده بود و برای اکران نوروز آماده می‌شد، به دلیل تعداد زیاد فیلم‌های متقاضی از اکران جا ماند اما پس از انتظار فراوان بالاخره توانست پروانه‌ی نمایش خود را کسب کند و آماده‌ اکران زمستانی باشد. 

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

ساخت فصل سوم سریال «از سرنوشت» همچنان ادامه دارد

کارگردان سریال «از سرنوشت» گفت: سریال «از سرنوشت» در سه فصل مجزا فیلمبرداری شده، فصل اول به دوران کودکی دو پسربچه پرداخته، فصل دوم در مورد مشکلات پیش روی آنان اشاره می‌کند و در فصل سوم که همچنان مشغول فیلمبرداری آن هستیم، نحوه برخورد با مشکلات را توسط جوانان مورد بررسی قرار داده‌ایم. 

محمدرضا خردمندان کارگردان سریال «از سرنوشت» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان پیرامون کارگردانی فصل اول سریال «از سرنوشت» گفت: کارگردانی فصل اول این سریال که به کودکی دو کاراکتر اصلی داستان پرداخته است برعهده من بود که به پایان رسید.
بیشتر بخوانید: برای مشاهده زمان دقیق پخش سریال «از سرنوشت» اینجا کلیک کنید
وی به سابقه فعالیتش با کودکان اشاره و بیان کرد: من در گذشته نیز با بچه‌ها کار کرده بودم، از این رو کار کردن با این گروه سنی را تجربه‌ای جذاب و خاص می‌دانم، در سریال «از سر نوشت» نیز زمان طولانی را با بچه‌ها کار کردم و از این نظر تجربه‌های متفاوتی را به دست آوردم، امیدوارم در نتیجه کار خوبی را تولید کرده و به مخاطبان ارائه کرده باشیم.

خردمند به سختی‌های تولید سریال تلویزیونی اشاره و تاکید کرد: تولید سریال تلویزیونی در شرایط فعلی با وجود فشار‌های اقتصادی، کاری بسیار سخت و دشوار بشمار می‌رود، ولی با این همه تولید سریال «از سرنوشت» تجربه‌ای ارزشمند برای من است.

وی پیرامون پرداختن به زندگی دو کودک پرورشگاهی در سریال «از سرنوشت» که زندگی آنها تا دوره نوجوانی به تصویر کشیده می‌شود، بیان کرد: زندگی دو کودک پرورشگاهی از دوران کودکی تا نوجوانی و فراز و نشیب‌های پیش روی آنان موضوعی است که در سریال «از سرنوشت» به تصویر کشیده شده، نگارش فیلمنامه این اثر توسط جمعی از نویسندگان روح ا… صدیقی، سارا خسرو آبادی و مسعود کرمی تهیه تهیه شد و این مجموعه برای گروه فیلم و سریال شبکه دو سیما تهیه شده است.    برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید «سونامی» فروش خوبی خواهد داشت فیلمنامه نویس فیلم سینمایی «سونامی» گفت: مثل اکثر مشاغل که امکان دارد فرزندان کار و پیشه پدرشان را دنبال کنند در سینما هم گاهاً این اتفاق می‌افتد و ممکن است فرزندی این راه را انتخاب کند و من هم راه پدرم را ادامه داده و سینما را به عنوان شغل خود برگزیدم.

محمدرضا صدرعاملی فیلمنامه نویس فیلم سینمایی «سونامی» در گفت‌وگو با خبرنگار گروه فرهنگی خبرگزاری میزان، پیرامون نگارش فیلمنامه «سونامی» و انتخاب ورزش تکواندو برای محوریت این فیلم گفت: نگارش فیلمنامه ورزشی دغدغه‌های فراوانی به همراه دارد چراکه همواره دغدغه مخاطب را به همراه دارد، ما در فیلم سینمایی سونامی به سراغ ورزشی رفتیم که مخاطب با آن ارتباط برقرار کند. 

وی در همین راستا ادامه داد: برای نگارش فیلمنامه «سونامی» سراغ ورزشی رفتیم که در میان ایرانیان محبوب بوده و در کنار آن در عرصه بین الملل مدال آوری داشته باشد، به همین دلیل «تکواندو» را برای محوریت اصلی فیلم سونامی انتخاب کردیم. 

بیشتر بخوانید: برای مشاهده آخرین اخبار پیرامون اکران فیلم سینمایی سونامی اینجا کلیک کنید

بازیگر فیلم «دختری با کفش‌های کتانی» چگونگی انتخاب ورزش تکواندو را به عنوان تنه اصلی فیلم سونامی اینگونه تشریح کرد: واقعیت امر نوشتن فیلمنامه ورزشی از همان ابتدا به امر برای من جذابیت‌های فراوانی داشت و از قبل به فکر نگارش چنین فیلمنامه‌ای بودم، منتها به مراتب نگارش و ساخت فیلمی درباره ورزش‌های گروهی کمی سخت بود پس ما باید بین کشتی، وزنه برداری و تکواندو یکی را انتخاب می‌کردیم که انتخاب من تکواندو بود.

فیلمنامه نویس فیلم سینمایی «سونامی» در همین رابطه اذعان کرد: پیش از این فیلم‌های بسیاری در عرصه ورزش ساخته شده اما اکثریت این آثار به ورزش کشتی به عنوان محبوب‌ترین ورزش داخلی پرداخته‌اند، چالش اصلی سونامی حول محور رابطه بین مربی و ورزشکار شکل گرفت، چالشی که در ادامه روند نگارش دچار بسط و گسترش شد.

برای مشاهده متن کامل خبر اینجا کلیک کنید

انتهای پیام/

 

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اینجا اخبار سینما اخبار تلویزیون اخبار تئاتر اخبار موسیقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۲۳۲۱۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب بنیه فیلمساز را قوی می‌کند/ حتما به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم

به گزارش قدس آنلاین به نقل از ستاد برگزاری سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران محمدحسین لطیفی کارگردان سینما و تلویزیون که تجربه فیلمسازی اقتباسی از کتاب «محمد؛ مسیح کردستان» پیرامون زندگی و زمانه شهید محمد بروجردی از فرماندهان دوران دفاع مقدس با عنوان «غریب» را در کارنامه دارد، با تاکید براینکه اساساً زیربنای هنرمند، اول استعداد و سپس مطالعه و آگاهی اوست، گفت: معتقدم پی و بتن یک فیلمساز باید سفت باشد که کتاب این کارکرد را برای او دارد.

وی افزود: اینکه من به عنوان فیلمساز استعداد دارم و هرچیزی را که در ذهن داشته باشم، بنویسم نهایتا برای یک فیلم کارایی خواهد داشت و در ادامه قابل تکرار نیست. قطعاً من به تمام جوان‌ها خواهم گفت؛ نباید کتاب از دست‌تان بیفتد تا در موضوع و آن چیزی که دوست دارید، قوی شوید.

لطیفی همچنین به موضوع اقتباس سینما از کتاب اشاره کرد و ادامه داد: در اقتباس یک متنی وجود دارد که به متنی دیگر و در قالب دیگری در می‌آید. یعنی یک رمان نوشته شده که بر اساس آن رمان اقتباسی صورت می‌گیرد. اقتباس روایت نعل به نعل کتاب نیست، چرا که قالب فیلم تفاوت با قالب رمان دارد. اقتباس یعنی اینکه ابتدا روح کار و شخصیت‌ها از رمان اخذ شود. در ادامه یکسری سکانس‌های حیاتی مشخص و سپس روایت در یک قالب دیگر آغاز شود. قالب متفاوت می‌شود، اما رگ و پی مسئله در قصه کتاب است. در برنامه‌ام است تا با اقتباس از رمان دو جلدی «از عشقاباد تا عشق‌آباد» منصور انوری فیلم «عشق آباد»‌ را بسازم. نمونه اقتباس در دوران قبل از انقلاب سریال «دایی جان ناپلئون» است و ما وقتی سریال و فیلم را در کنار هم قرار می‌دهیم، می‌فهمیم که رمان خیلی قوی‌تر است. اقتباس را باید برای نسل جدید تدریس کرد.

او درباره تجربه حضور در نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: یکی از علاقه‌مندی‌های من حضور در نمایشگاه کتاب تهران است اما گاهی من در زمان نمایشگاه مشغول پروژه‌هایی بوده‌ام که امکان حضور در نمایشگاه را از من می‌گرفت، اما امسال حتماً سعی خواهم کرد در نمایشگاه حضور داشته باشم.

کارگردان فیلم «غریب» مرادوه اهالی سینما با اهالی قلم و نویسنده‌ها و ناشران را موجب پیشرفت سینما دانست و تاکید کرد: کتاب‌های هنری و نفیس که مربوط به سینما است سهم کمی از تولیدات ناشران را دارند و کتاب‌های تخصصی ما در عرصه‌های فیلمسازی و کارگردانی خیلی دیر چاپ می‌شوند و میان ناشران این کتاب‌ها سهم کمی را میان ناشران به خود اختصاص داده‌اند که امیدوارم این روند تغییر کند.

سی‌وپنجمین دوره نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران با شعار «بخوانیم و بسازیم» از ۱۹ تا ۲۹ اردیبهشت (۱۴۰۳) در محل مصلی امام خمینی(ره) به شکل حضوری و در سامانه ketab.ir به صورت مجازی برگزار می‌شود.

دیگر خبرها

  • عرضه «پرونده مختارنامه» در نمایشگاه کتاب تهران
  • از متن پیشنهادی آتش بس میان حماس و اسرائیل چه می دانیم؟/ تنش زدایی در چند مرحله صورت می گیرد/ سرنوشت غزه پس از جنگ همچنان مبهم است / مرحله اول معامله 40 روزه خواهد بود
  • حمایت از مردم غزه، راهی که همچنان ادامه دارد
  • حواشی ناتمام «حشاشین»، مهمان ویژه نمایشگاه کتاب و خبرهای جدیدی از حج
  • ادامه رونق اکران‌های مردمی فیلم‌های سینمایی / فروش سال ۱۴۰۳ از یک میلیارد تومان عبور کرد
  • رکورد فروش اکران برخط فیلم‌های سینمایی جابه‌جا شد
  • آقای سعید آقاخانی، ما تحمل می‌کنیم، اما دل خودتان نسوخت؟
  • کتاب بنیه فیلمساز را قوی می‌کند/ حتما به نمایشگاه کتاب تهران می‌روم
  • قطعی برق در ۸ شهرستان گیلان
  • «تمساح خونی» با حضور جواد عزتی در مشهد اکران می‌شود